Туристична фірма "ЄвроТур"

 м.Львів, вул Дорошенка 35/16
   +380 (97) 775 44 68
   +380 (32) 298 66 55


Політика конфіденційності

Дана угода про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов'язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Загальна частина

Туристична компанія «ЄвроТур», піклуючись про розвиток взаємовідносин з клієнтами і користувачами нашого веб-сайту, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих протиріч і непорозумінь підготувало цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі за текстом - «Політика конфіденційності», і умови користування веб-сайтом  www.evrotur.com.ua , далі по тексту - «веб-сайт».

Будь ласка, уважно прочитайте дану сторінку, тому що інформація, викладена на ній є важливою для Вас як для користувача веб-сайту і всіх його сервісів.

Просимо Вас звернути увагу, що відповідно до умов Політики конфіденційності при Вашому відвідуванні ресурсів даного веб-порталу Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами Політики конфіденційності і умовами користування веб-сайтом. У разі Вашої незгоди з вимогами Політики конфіденційності і умовами користування веб-сайтом Ви зобов'язані покинути даний веб-сайт і утриматися від його відвідин в майбутньому.

Увага! Користувач не має права розміщувати інформацію, використовувати веб-сайт, якщо він не згоден з Політикою конфіденційності або якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди, або обмежений в своїх правах згідно закону, або не є уповноваженою особою компанії , від імені якої розміщується інформація.

Зберігання Ваших персональних даних буде проводитися Туристична компанія «Євротур», за адресою: м.Львів, вул Дорошенка 35/16

Дана Політика конфіденційності діє з «01» січня 2016 року і буде оновлюватися в міру необхідності і / або внаслідок змін чинного законодавства.

Ваші права як суб'єкта персональних даних

Звертаємо увагу на те, що Ваші права як суб'єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних»:

«Стаття 8. Права суб'єкта персональних даних:

1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними.
2. Суб'єкт персональних даних має право:знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження, і / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
на доступ до своїх персональних даних;
отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, в зв'язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
відкликати згоду на обробку персональних даних;
знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
3. Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої в цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник. »

Хто має доступ

Обмеження згідно Політики конфіденційності

Згідно умов Політики конфіденційності при користуванні веб-сайтом Ви повинні дотримуватися наступних правил:

- не використовуйте веб-сайт неналежним чином. Зокрема, не намагайтеся впливати або втручатися в його роботу або отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс;

- використовуйте веб-сайт тільки відповідно до норм українського законодавства;

Якщо Ви будете порушувати дану Політику конфіденційності або якщо ми обґрунтовано запідозримо Вас в цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити Вам доступ до веб-сайту.

ТК «ЄвроТур» може в будь-який час переглянути цю Політику конфіденційності та оновити її. Ви маєте зобов'язання щодо цих змін і повинні відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції Політики конфіденційності.

Додаткові інформація і застереження

ТК «ЄвроТур» вживає заходів, щоб інформація на даному сайті була достовірною. Однак ми не беремо на себе відповідальність і не гарантуємо, що надана інформація і дані є точними, об'єктивними і актуальними на момент перегляду.

Даний веб-сайт в цілому, і окремі його елементи такі як (включно, але не обмежуючись) елементи дизайну, авторські фотоматеріали, статті, програмний код, бази даних охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", Міжнародними нормативно-правовими актами , і іншими актами законодавства України. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздруківки сторінок порталу для особистого, некомерційного використання, заборонено. Копіювання інформації з сайту може бути здійснено лише в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах з посиланням на першоджерело.

Забороняється розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з даного сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТК «ЄвроТур». Ви повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших вимог про власність на завантажені та / або копіюються матеріали. Скопійована інформація повинна містити посилання на даний сайт як на джерело.

Ми не несемо відповідальність за будь-які прямі і непрямі збитки, понесені у зв'язку зі сплатою штрафних санкцій, або будь-які збитки і витрати, які понесені в результаті укладення правочину, інформація про об'єкт якої була розміщена на даному сайті.

Фактично, використання Вами порталу відбувається на Ваш власний ризик.

У межах, які максимально дозволяє закон, ні ТК «ЄвроТур», ні будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування сайту, не несе відповідальність за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які коли-небудь наносилися, і які були викликані тим, що Ви мали доступ до цього сайту, користувалися ним або сподівалися на нього, навіть якщо ми попереджали Вас про можливість таких пошкоджень і втрат.

ТК «ЄвроТур» в будь-якому разі не буде причетна до жодної зі сторін прямого, непрямого, умисного, або ненавмисного нанесення збитків за будь-яке використання цього веб-сайту, або на будь-якому іншому взаємопов'язаних сайті, включаючи, але не обмежуючись, будь-які втрати доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних у Вашій системі обробки інформації, навіть якщо ми були швидко проінформовані про можливість таких збитків.

При роботі з веб-сайтом Вам не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам веб-сайт, ні на його утримання, ні на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів нашого веб-сайту.

Я згоден з Політикою конфіденційності та умовами користування веб-сайтом, а також з передачею і обробкою моїх даних.
Я підтверджую своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують мою дієздатність.




Туристична компанія "ЄвроТур" Львів

  м.Львів, вул Дорошенка 35/16 (вхід із двору)
   +380 (32) 298 66 55
   +380 (97) 775 44 68
  +380 (97) 775 44 68
  evrotur.lviv@gmail.com
  facebook.com/evrotur.lviv.ua/